תופעות לוואי בטיפול באלדרה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/12/2016 | 13:37 | מאת: סימונה

שלום, התחלתי טיפול בקונדילומה באיבר המין ופי הטבעת עם משחת אלדרה אחרי שהייתי במרפאת צוואר הרחם וביצעתי בדיקות. הרופא רשם לי טיפול באלדרה שלוש פעמים בשבוע ואחרי חודשיים להגיע לביקורת התחלתי את הטיפול לפני שבוע אך הכאב הפך להיות בלתי נסבל. קראתי שחלק מתופעות הלוואי של התרופה זה החמרה במצב וזה בעצם אומר שהתרופה עובדת אך התופעות הפכו פוגעות בתפקוד היום יומי שלי והכאב והגרד בלתי נסבל!! כתוב שהאזור יהיה אדמומי אצלי הפך לבורדו ממש בצבע דם והופיעו גם שלפוחיות חדשות נוספות בכל האזור. בנוסף יש לי צריבה נוראית וכאב שאני מתפנה גם בשתן וגם בצואה ושטיפה של האזור עם מים חמים או קרים לא עוזרת או מקלה אפילו מגע של מים כואב וצורב הרופא שלי אומר שאין שום דבר שאפשר לעשות להקל על הכאב ואני לוקחת איבופן לשכך את הכאבים שגם הוא לא עוזר. בבקשה זקוקה לעזרתך או עצתך אני לא ישנה בלילה כאבים ולא מסוגלת יותר לבכות מכאבים אני חסרת אונים…

כבר עניתי בפורום אחר

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה