...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/10/2016 | 15:56 | מאת: אווה

שלום אני בת 24 עם חבר קבוע במשך 4 שנים( שכבתי רק איתו) בחודש האחרון במשך שבוע וחצי בערך שרף לי בעת הטלת שתן, ולאחר קיום יחסים בזמן הטלת שתן, הפרשות לבנות יותר מהרגיל לעיתים גם גושים, זה עבר לי לאחר שבוע וחציי ועכשיו אני סובלת מריח רע מהפות ריח שמזכיר דגים.. מה זה יכול להיות? האם אסור לי לבנתיים לקיים יחסי מין? ומה הטיפול? אשמח לתשובה,חשוב לציין שאני ממש נקייה וגם אחרי קיום יחסים אני שוטפת. תודה רבה

אמנם התיאור שלך מפורט אולם ללא בדיקה לא ניתן לאבחן את הבעיה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה