הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/09/2016 | 01:08 | מאת: אלמונית

שלום, נדבקתי בהרפס גניטלי type 1 לפני כמה חודשים בפעם הראשונה. ברצוני לדעת אם יש לי בן זוג שיש לו גם הרפס type 1 אך באזור הפה מילדות יכול להידבק גם באיבר המין דרכי, או שהגוף שלו כבר חסין לוירוס? אשמח לתשובה, תודה

האם יכול להידבק גם באיבר המין דרכי?= אפשרי האם הגוף שלו כבר חסין לוירוס? = לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה