התחלת שימוש בקונדילוקס לאחר חנקן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/05/2016 | 19:37 | מאת: ב

אתמול עברתי טיפול בחנקן נוזלי להסרת 2 יבלות בפין שהרופא עור אבחן כקונדילומה. לאחר הטיפול בחנקן הוא נתן לי טיפול בקונדילוקס 3 פעמים בשבוע למשך חודש. השאלה שלי היא כמה ימים לאחר הטיפול בחנקן ניתן להתחיל למרוח קונדילוקס על היבלות, וכמה זמן יש לתת למשחה להתייבש לפני שטיפה של האיזור? תודה רבה.

כבר שנים שאיני משתמש בקונדילוקס ולכן נא בררי זאת עם רופאך.

14/11/2022 | 14:44 | מאת: אורח

למה אתה לא משתמש בקונדילוקס? התכשיר לא יעיל? לפני חודש קיבלתי קונדילוקס לטיפול בקונדילומה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה