הרפס חוזר..

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/12/2015 | 21:16 | מאת: דינה

שלום מרוב התקפי הרפס חוזרים ומתסכלים כל שבועיים כמעט הרופאה החליטה לתת לי טיפול מונע למשך חצי שנה..והמצב השתפר לעוד כמה חודשים טובות..אבל בחודשיים האחרונים ההתקפים חזרו ומופיעים כמו בעבר ,איך ממשיכים מכאן.. למומחה בזיהומים? ואיך משיגים אותו אם כן.. אשמח לעזרה!

תוכלי לתאם תור

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה