מחלות מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/07/2006 | 23:07 | מאת: קרן

אני עם חבר שלי כבר תקופה של כמעט שנה. לאחרונה עלה בנינו נושא קיום יחסי מין ללא קונדום (אני על גלולות). הוא אומר שלא נוח לו, שהוא לא מרגיש את זה וכו'... אני מאוד חוששת. הוא לא רוצה להבדק כי הוא מפחד מבדיקות דם ורופאים בכלל וגם אני מאוד עד כדי רמה של לא מסוגלים להגיע למרפאה עצמה. אני אישית גם לא מסוגלת שיקשרו לי את הגומי על היד ורק המחשבה על זה עושה לי רע מאוד. בעבר שנינו היינו מוגנים, אם כי ידוע לי שאולי ירד לבחורה אחת בטוח אולי יותר ואז אולי יש סיכוי להדבקות במשהו? האם יש סימנים שנוכל לראות על עצמנו כסימני אזהרה? אני מאוד מפחדת מלעשות את הצעד הזה ובנתיים יוצא שאנחנו מתנזרים מסקס ונהנים בדרכים אחרות. אין לי בעיה עם זה אבל אני מעדיפה אחרת.. אשמח לייעוץ בנושא. קרן

שלום מומלץ לך לקרוא כתבות שונות בנושא הנמצאות הן כאן באתר והן באתר שלי הרשום למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה