תוצאות בדיקת דם להרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/12/2015 | 09:53 | מאת: לולה

שלום אני בת 33 בריאה בדרך כלל , כחלק מהרצון שלי להיכנס להריון עשיתי סדרת בדיקות אחת הבדיקות היא הרפס אבל התור שלי לרופא נשים קצת רחוק ורציתי רק לדעת מה אומרות הבדיקות שלי HSV (1+2) IgG Ab Positive HSV (1+2) IgM Ab Equivocal HSV-2 IgG Ab Negative בתודה מראש לולה

התשובה מורכבת ולכן מציע שץתחכי לפגישה עם רופאך

06/12/2015 | 15:06 | מאת: לולה

על הבדיקה כי היא לא יצאה מדויקת כל כך האם זאת הבעיה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה