האם הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/12/2015 | 05:10 | מאת: איריס

שלום רב, האם הרפס שפתיים יכול להופיע בעקבות פצע אחר שנוצר בשפה? לפני כמה ימים בשל יובש בשפתיים תלשתי חתיכת עור יבש שטיפה פצעה אותי. לאחר יום יומיים נוצר פצע גדול ומאד כואב באזור, נראה קצת כמו כיב. אין שלפוחיות. האם יכול להיות שהתפתח הרפס בעקבות קריעת העור? אציין שחוויתי בחיי אירוע הרפס שפתיים אחד לפני כשמונה שנים תודה

המצב שתארת אפשרי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה