קונדולימה אקומינטה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/07/2006 | 20:29 | מאת: שיפרה

אצלי נמצאה קונדולימה אקומינטה ובן זוגי הלך להיבדק אצל רופאת עור . רופאת העור עשתה לבן זוגי בדיקה ידנית ועם זכוכית מגדלת אך לא ביצעה בו את הבדיקה שמרססים וצובעים את האזור הנגוע . הרופאה אמרה כי אין לו כלום . האם הבדיקה שהיא ביצעה מספיקה ? תודה

11/07/2006 | 20:39 | מאת: EFI

שיעשה בדיקת PCR

שלום, לא מספיק. צריך גם קולפוסקופיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

שלום, לא. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

13/07/2006 | 21:29 | מאת: EFI

אפשר לשאול שאלה למה אתה לא ממליץ על בדיקת PCR במקרה זה???

שלום, קודם כל יש לעשות קולפוסקופיה לשלול מציאות נגעים ואם אכן אין כאלו אש מומלץ לעשות כפי שהצעת בדיקת PCR לשלול נוכחות של נגיפים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה