חיידקים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/08/2015 | 15:16 | מאת: שי

שלום רב בנוגע לחיידקים של האורופלזמה והמיקופלזמה וכל משפחת המחוללים.. בד"כ במגע מיני האם מתיישבים במערכת השתן והמין, אך היכן במגע אורלי? האם רק בגרון או גם שורגים בקיבה? או שיש הרבה פחות אחוזי הדבקה באורלי? מה אומרת הסטטיסטיקה בברכה

אך היכן במגע אורלי?= גם האם רק בגרון= כן בקיבה?=לא או שיש הרבה פחות אחוזי הדבקה באורלי?= אותו דבר

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה