שאלה - הרפס בשפתיים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/08/2015 | 13:26 | מאת: אנונימית

שלום. אני חיילת בת 19 ולפני שבוע הופיע לי הרפס בשפתיים. הפצעים נעלמו כמעט לגמרי. (הייתה לי שלבקת חוגרת לפני שנתיים...) אני וחבר שלי לא עשינו כלום, אבל אנחנו דואגים שגם אחרי שהפצעים נעלמים אני עדיין אהיה מדבקת. השאלה שלי היא-האם גם אחרי שהפצעים ייעלמו לגמרי ויחלפו שבוע,שבועיים,שלושה - האם עדיין אהיה מדבקת ואוכל להדביק אותו? אנחנו ממש דואגים ואין לנו ממש למי לפנות. אשמח לתשובה מהירה.

כן.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה