ביצעתי מין אורלי בבחורה - סיכון לחלות במחלות מין.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/08/2015 | 18:31 | מאת: רון

שלום, ותודה רבה על הפורום. ביצעתי מין אורלי בבחורה, כולל החדרת אצבע, האם אני יכול לחלות במחלות מין ? יש לציין שהיא עשתה בדיקה דם כללית לפני שבוע והתוצאות לא ציינו על משהו חריג ... האם אפשר להסתמך על זה או שצריך לעשות בדיקות מקיפות. תודה רבה על התשובה.

מין אוראלי הוא כמו כל מין אחר.

23/08/2015 | 16:38 | מאת: רון

:-(

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה