חייב עזרה - קלמידיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/07/2015 | 22:21 | מאת: בחור

נדבקתי בכלמידיה וזיבה .. טיפלתי בזיבה אך הכלמידיה לא עוברת ואני לא יודע מה לעשות. הייתי אצל הרופא קיבלתי טיפול ל10 ימים, כל התופעות עברו ולאחר יומיים חזרו שוב, הלכתי שוב למרפאה מקצועית שילמתי המון כסף וקיבלתי טיפול ל14 יום שכלל סוגים שונים של תרופות. סיימתי את כל הטיפול ללא שתיית חלב מיצים או אלכוהול והמון מים. שוב התסמינים עברו והיום יומיים אחרי הטיפול שוב הייתה לי הפרשה דביקה מאיבר המין. אני לא גר בארץ ואני אשמח לקבל עצה בעברית

הי מצטער אך איני יכול ליעץ אישית לגבי תרופה באינטרנט.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה