חרד מאוד

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/07/2015 | 15:20 | מאת: חרד מאוד

שלום, הייתי בחול באחד מבתי הספא סקס היותר נחשבים בארופה - מדגיש מכיוון שע"פ הפרסום שלהם הבחורות עוברות בדיקות תקופתיות ל HIV ומחלות מין. אני מאוד בחרדות עם תחושת מועקה כבדה, ביצאתי סקס עם שתי בחורות - כאשר אם כל אחת מהן התחלנו במין אורלי כאשר אני עם קונדום שהולבש בצורה נכונה על ידם. לאחר המין האורלי עדיין עם הקונדום ביצענו סקס עם חדירה, לא נראה שהקונדום נקרע. אחת הבחורות הייתה עם פצעים שטחיים בודדים באזור העליון של הגוף. היו קצת נשיקות באיזור השדיים אך לא כל מגע באיזור הפצעים או כל מגע אחר מעבר. השאלה שלי היא מה סיכויי ההדבקות שלי ב HIV ובמחלות מין לרבות קונדולימה? קשה לי לתפקד אני בחרדות. מתי הכי מוקדם ניתן לבצע בדיקה עבור קונדולימה? מעריך את תשובתך, תודה.

השאלה שלי היא מה סיכויי ההדבקות שלי ב HIV ? =קרוב ל 0 ובמחלות מין לרבות קונדולימה= קרוב ל 0 מתי הכי מוקדם ניתן לבצע בדיקה עבור קונדולימה?= 24 שעות אחרי המגע החשוד

11/07/2015 | 16:56 | מאת: חרד מאוד

תודה רבה, מצי מתקבלת תשובה לבדיקת הקונדולימה ולבדיקות std אחרות? תודה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה