PCR

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/07/2006 | 17:52 | מאת: DORIT

יש לי שאלה על בדיקת הPCR האם הבדיקה יכולה לשלול קנונדילומה ב100 אחוז....?הבנתי שעוברים עם מברשת....האם יש מצב שמי שלוקח את הדגימה יפספס יתנו לי תשובה שלילית למרות ששאני חיובית???אני רוצה לעשות בדיקת PCR אך מפחדת לצאת חיובית לכן אם יש משהו שאפשר לעשות ב2-3 חודשים הקרובים לפני שאני מגיעה לבדיקה מה עליי לעשות????

שלום הבדיקה מדוייקת ב 95%. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה