HPV חוזר?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/06/2015 | 21:54 | מאת: דוד

שלום. הבחנתי לפני שלושה חודשים בפצע קטן דומה ליבלת על איבר המין, רופא העור אישר שזה קונדילומה סוג של HPV ושרף את זה עם חנקן נוזלי. השאלה שלי האם זה עלול לחזור?או להתפתח למשהו מסוכן? עכשיו אני מרגיש משהו קצת קשה מתחת לעור במקום שרשף אותו. האם הוירוס נשאר בגוף כל הזמן במצב רדום? תודה

האם זה עלול לחזור?= אפשרי להתפתח למשהו מסוכן? = אפשרי אך נדיר האם הוירוס נשאר בגוף כל הזמן במצב רדום? = מערכת החיסון מחסלת אותו מתי שהוא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה