איידס במין אוראלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/07/2006 | 16:16 | מאת: תומר

ניסיתי לחפש שאלות שכבר כתבו בנושא ולא הבנתי תשובה ברורה... כאשר מקיימים מין אוראלי, ללא קונדום, אם המבצע הוא חולה, והמקבל הוא לא חולה, האם יש סכנה למקבל המין האוראלי להידבק? (קראתי משהו על אנזים ברוק שהורס את הווירוס, האם זה אומר שלא יעברו מחלות למקבל?)

09/07/2006 | 16:18 | מאת: תומר

הכוונה ב"חולה" היא חולה איידס... אלא אם כן יש מחלות אחרות שכן יכולות לעבור...

שלום שני הצדדים עלולים להדבק. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה