בדיקות דם ל-Hepatitis B

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/07/2006 | 08:55 | מאת: רויטל

הנני בת 24, לפני כ-10 שנים חוסנתי נגד צהבת B. בבדיקת דם שעשיתי לאחרונה התוצאות היו: Hepatitis B surface Ag- שלילי Hepatitis B Core Ab- שלילי *לאחר מתן חיסון נוסף- חיובי 1000 < Hepatitis B surface Ab רציתי לברר, מה המשמעות של כל אחת מתוצאות שלוש הבדיקות האלה? ומה ההבדל בעיקר, בין הבדיקה השנייה והשלישית.... תודה רבה.

שלום מדובר על נוגדנים כנגד חלקים שונים של גוף ומעטפת הנגיף. בכל מקרה את מחוסנת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה