הרפס /שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/04/2015 | 13:09 | מאת: דוד

שלום . לפני 6 ימים הופיעה בצד שמאל של הבטן אדומומיות בגודל של פקק בינוני, ללא נוזלים בפנים וללא כאבים ו/או צריבה. מאחר ואני עושה טיפולי הסרת שיער באינפרא אדום במכשיר ביתי, סברתי שמא מדובר בכוויה כלשהי ( דבר שקרה בעבר). עם זאת, מאחר והאדודמיות לא עברה אחררי 6 ימים, פניתי לרופא עור והוא סבור שאולי מדובר בהרפס. לא היה לי בעבר הרפס ולא שלבקת חוגרת. שאלתי, האם היעדר תסמינים של כאב וטיב האדומומיות (ורודה) והיעדר נוזלים יכול להיות מדובר בהרפס/ שלבקת ? ומה ההבדל שין השתיים? ולסיום, האם מדובר במחלה כרונית? תודה מראש

תשובה קונקרטית ניתן לקבל אחרי בדיקה. על ההבדל תוכל לקרוא באינטרנט.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה