וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/02/2015 | 22:59 | מאת: אישה

שלום, אני בת 23 התחילו כאבי גרון חזקים והשקדים שלי התנפחו יצאה לי יבלעת ליד השן הבינה גדולה וכואב מאוד שקשה לי לבלוע .רופאים נתנו לי מוקסיפן אני שותה אותו 4 ימים ולא עוזר לי ,באותו זמן יצאה לי גם יבלות לבנות באזור המין, הייתי אצל רופא אמרה שפעם ראשונה רואה דבר כזה ולקחה ממני ביופסיה ואמרה להגיע בעוד שבוע וחצי.אני סובלת מהליכה ישבה ושורף לי כשאני בשרותים עושה צרכים. קראתי שזה ממש מתאים לוירוס הפפילומה.מה עליי לעשות? האם אני צריכה לחזור לרופא ולתעקש על תרופות זירוז בדיקה(כן הרופא לא נתנה לי שום משכה ושום תרופות להרגעת האזור)ואם ביכלל יש משכות?

מה עליי לעשות?= לחכות לתשובת הביופסיה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה