בדיקות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/02/2015 | 08:49 | מאת: אישה

שלום, אני ובן זוגי יוצאים כבר שנתיים בחודש הקודם לאחר קיום יחסי המין הזרע שיצא ממני היה עם דם , לא בכמות גדולה אלא חלק. חשבנו אולי אני נפצעתי או הוא ועשינו הפסקה, והחודש, בשני הפעמים בהם שכבנו, שוב לאחר שהתנקתי הופיע דם בנוזל אינני יודעת אם זה ממני או ממנו אבל העניין מאוד מטריד. האם יכולה להיוץ מחלקה קשה? איזה רופא בודק את זה? מהן האופציות שקשורות לכך?

גניקולוג בודק אותך ואורולוג בודק את חברך

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה