הפפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/02/2015 | 23:46 | מאת: הפפילומה

היי. אני גבר. מהמעט שחקרתי הבנתי שאני בתור גבר לא יכול לקיים יחסי מין עם מישהי שיש לה את הוירוס כי גם הקונדום כביכול אינו מגן עליי. שמעתי שיש איזשהו חיסון לגברים והייתי רוצה לשאול כמה שאלות. 1. האם ניתן לעשות את החיסון דרך הקופת חולים? וכמה זה יכול לעלות?(כי הבנתי שאצל נשים זה יקר) 2. ממה שקראתי הבנתי שיש כמה סוגים של הוירוס/הנגיף,האם החיסון הזה מכסה אותי באופן מלא? האם אחרי החיסון אני באמת מוגן ב100% ואין לי שום סיכוי להידבק?

1. האם ניתן לעשות את החיסון דרך הקופת חולים? וכמה זה יכול לעלות?= איני יודע את מדיניות קופח שמשתנה תדירות וגם איני מכיר את המחירים 2. ממה שקראתי הבנתי שיש כמה סוגים של הוירוס/הנגיף,האם החיסון הזה מכסה אותי באופן מלא? = ההגנה גבוהה אך לא 100%

01/03/2015 | 22:24 | מאת: אותו אחד

איך החיסון הזה נקרא? ואם זה משהו זמין בדכ או שצריך הזמנה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה