הרפס שפתיים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/02/2015 | 23:40 | מאת: גיא

היי אני לא יודע אם נדברתי או לא. אני לא מרבה להחליף שותפות ונורא חרד מהמחלות האלו בגלל זה גם כל מי שהייתי איתה הייתה בריאה לחלוטין חוץ מהאחרונה(שבחרה להסתיר). ויש לי כמה שאלות. 1.אחרי כמה זמן מהרגע שנדבקתי זה יופיע אצלי.? 2. במידה ונדבקתי, האם קיים טיפול שיחזיר אותי למצב קודם? 3. מה הסימנים הראשונים להידבקות? והאם קיימות בדיקות כלשהן? והאם יש טעם לבצעם?

1.אחרי כמה זמן מהרגע שנדבקתי זה יופיע אצלי.?= אין כלל בנושא. 2. במידה ונדבקתי, האם קיים טיפול שיחזיר אותי למצב קודם?= לא 3. מה הסימנים הראשונים להידבקות? = אין סימנים להדבקות והאם קיימות בדיקות כלשהן?= כן והאם יש טעם לבצעם? = אין טעם

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה