הרפס אצל בן הזוג

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/01/2015 | 23:32 | מאת: מאיה

בן זוגי נושא את נגיף ההרפס. מעולם לא נדבקתי ממנו כי תמיד נשמרנו כשהיו התפרצויות. הוא בצבא ולא הייה לו מה למרוח עליו, לכן הוא פוצץ את השלפוחיות והפך אותן לפצע. לטענתו ברגע שהשלפוחיות פוצצו, אין יותר ממה להדבק וזה רק פצע. נפגשנו כשבוע לאחר ההתפרצות ואכן הייה לו פצע קטן על השפה, שגם נפתח באיזשהו שלב.. מאחר ולא התראנו הרבה זמן קיימנו יחסי מין, ובנוסף גם אוראליים. מה הסיכויים שאדבק בהרפס ? האם הוא טועה בפיצוץ השלפוחיות? האם עיקצוצים באיבר המין מרמזים על התחלתה של התפרצות ?

מה הסיכויים שאדבק בהרפס ? = 25% בכל מגע מיני האם הוא טועה בפיצוץ השלפוחיות? = כן האם עיקצוצים באיבר המין מרמזים על התחלתה של התפרצות ?= יתכן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה