הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/07/2006 | 18:01 | מאת: לילך

אני יוצאת עם בחור מזה מס' שבועות, לפני יומיים קיימנו יחסי מין (וגם יחסים אורליים) ללא קונדום, אתמול הבחנתי בשלפוחית על אבר המין של חברי (בערך במרכז הפין), הוא אומר שהוא לא שם לב לכל עד שלא הארתי את תשומת ליבו, איך ניתן לדעת האם מדובר בהרפס? ואם אכן מדובר בהרפס מה הסיכוי שנדבקתי? איך ניתן לבדוק זאת ולאחר כמה זמן מהמגע המיני שי לעשות זאת?? מה שבטוח זה שתמיד צריך להשתמש בקונדום ואסור לבטוח באף אחד..חבל שלומדים בדרך הקשה...תודה מראש

שלום, איך יודעים? נבדקים. האם נדבקת? יתכן. ל 60% מהאוכלוסיה נוגנים לנגיפי הרפס מסוג 2 הוא הסוג הגניטלי ול 90% הסוג האוראלי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה