שיעור הדבקות ב HPV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/07/2006 | 16:17 | מאת: דנית

שלום רב, באתר שלך (מומלץ!) נרשם : "שכיחות זיהומי נגיף הפפילומה של 10-30% , ושיעור הדבקה של 65% מביאים לסיכון הדבקה שבמגע אחד בלבד בשיעור של 7-20%, ועפ"י מחקרים אחרים – 25%". האם מזה אני אמורה להסיק ששיעור ההדבקות שבמגע עם מישהו שידוע כנגוע בנגיף הם 65 אחוזים במגע מיני אחד? אז למה מתייחס אם כך הנתון של 25 אחוזים? אשמח להסבר. תודה, דנית

שלום, 25% פרושו שאחד מ 4 בני זוג ידבק בנגיף HPV ביחסי מין עם נושא נגיפים אלו. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה