PCR וקולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/07/2006 | 11:17 | מאת: לימור

לגבי בדיקת PCR. איכן עושים אותה? במה זה כרוך? האם אני צריכה לקבל הפנייה מיוחדת מרופא הנשים שלי? לפני כמה שנים סבלתי מקונדילומה, ומאז אחת לשנה אני עושה קולפוסקופיה, בהוראת הרופא שלי. האם בדיקת PCR השוללת את המצאות הנגיף בגופי תבטל את הצורך שלי בקולפוסקופיה אחת לשנה?

08/07/2006 | 18:47 | מאת: מוצמוץ

ומי שמספר לך אחרת פשוט מבלף.

שלום, אינך מעודכן. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

שלום, תלוי בממצאים הקליניים שהיו ובתוצאות ביופסיה, פאפ וקולפוסקופיה. אם PCR שלילי התדירות יכולה לרדת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה