הרפס בלחי- דחוף

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/12/2014 | 20:54 | מאת: יעל

שלום, אובחנתי לראשונה עם הרפס בלחי, והרופא נתן לי משחה זובירקס, אבל המליצו לי על פנליפס (למרות שזה לשפתיים), שמתי 3 ימים ולא חל שינוי, אלא רק ממשיך לגרד ומעט להתנפח. האם יש בעייה לשים פנליפס על הלחי..? אם תוך 3 ימים לא חל שינוי זה אומר כי זה לא הרפס? בבקש דחוף

אין בעיה לשים על הלחי. אי תגובה אינה מעידה על אבחנה שגויה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה