נגיף הCMV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/11/2014 | 19:29 | מאת: אורי

נדבקתי בCMV לפני כחודש וחצי בלוטות הלימפה שלי עדיין נפוחות בעיקר בצד ימין של הצוואר האם זאת תוצאה ישירה של הוירוס מדובר בנפיחות קטנה של עד סמ לא מכאיבה. בנוסף מה הארכת זמן של נסיגה של המחלה בצורה מוחלטת ? אני עדיין מרגיש כאבי שרירים מידי פעם האם יתכן שעדיין לא החלמתי מהמחלה ? לא נמדד חום בכול מהלך המחלה היה חום עד 37.3 ועדיין יש חום שמגיע עד 37.2 ממש לפעמים חולשה מסויימת שהתחילה עם ההדבקה אך עדיין נמשכת.

אנא לברר זאת או בפורום אחרי שמתאים או אצל רופא המשפחה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה