שיעורי הדבקה ממגע מיני שאינו כולל חדירה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/07/2006 | 11:08 | מאת: אילת

אני יודעת שבאופן כללי רוב ההדבקות נעשות ממגע של נוזלי גוף, אך האם יש מחלות שכן יכולות להיות מועברות ממגע ידני הדדי אחד בשני (בהנחה שבן הזוג נגע באיבר המין שלו קודם ואח"כ בי)? אם כן- מה הן המחלות האלה ומה שיעור ההדבקה? תודה, אילת.

שלום, כל כך נדיר שאין מה לציין. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה