יכולה להיות מחלת מין בלי סקס?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/10/2014 | 13:34 | מאת: גבר אנונימי 33

אף פעם לע קיימתי יחסי מין.. אפילו לא קרוב לכך אבל יש לי כמה בעיות באיב . יש לי כמה נק' מסביב לכיפה וכמה נק' על האיבר עצמו. ברשת כתוב שזה כנראה בגלל אי שמירת היגיינה. עכשיו יש בעיות חדשות. גדל לי כמו חצ'קון על האיבר וכל האיזור מסביבו התנפח בצורב מוזרה.. זה יכול להיות גידול או מחלת מין? ועוד דבר קטן.. כבר משו כמו שנתיים או שלוש יש לי כמו צלקת לאורך האיבר אבל בצד שנודע באשכים(הצד הנכדי לצד שרואים מלמעלה..) אני אמור לחשוש מכך? אני פוחד ללכת לרופא מין.. אני בן 17

קשה להשיב לך ללא בדיקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה