אוראלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/10/2014 | 03:55 | מאת: מיכל

אם ניתן להידבק במחלות מין או בHPV ממין אוראלי שרק הגבר מבצע באשה? מה הסיכוי להידבקות אם חלף מהמקרה כשמונה חודשים ואין סימפטומים?

אם ניתן להידבק במחלות מין או בHPV ממין אוראלי שרק הגבר מבצע באשה? = כן מה הסיכוי להידבקות אם חלף מהמקרה כשמונה חודשים ואין סימפטומים?= אין לדעת.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה