התקלפות עור על הפין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/09/2014 | 15:33 | מאת: איתן

התקלפות עור על הפין בחלק הקרוב לעטרה. זה חוזר על עצמו. בהתחלה גירוי אדמדם אחכ מתיבש ואז מגליד. כאשר זה אדום מגרד ובזיקפה מאוד לא נוח. המתיחה מאוד חזקה אפילו די כואב. על בוקר כמובן ושןב זה יוצר או מתיחה או שריטה . המעבר לזיקפה הוא גדול ממצב של ללא. זה לקוח זמן ואז מגליד. מ לעשות? משחה אחת עזרה לגירוי בטאקורטן.

הי, אתה רוצה תשובה ללא בדיקה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה