דוקסילין נגד אוראופלסמה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/08/2014 | 13:41 | מאת: שרגא

שלום דוקטור יקר מלך העולם ומגן האדם נגד מחלות המין. התחלתי את הדוקסילין בעצתך. ראשית, האל ישמור מכל האזהרות שיש נגד התרופה הזאת. כעקרון אני עושה הכל. לא לוקח על בטן ריקה, בלי חלב, כוס מים מלאה ולא שוכב חצי שעה. למרות הכל התחילה לי הרגשה מוזרה בגרון, כאילו תקוע שם משהו. כמו שיש דלקת גרון וקשה קצת לבלוע, אבל אין לי קושי לבלוע או כאבים, סתם כאילו יש שם משהו. מה לעשות? האם יעבור? תודה

האם אני המלצתי לך לקחת דוקסילין?

12/08/2014 | 19:15 | מאת: שרגא

בעצתך הלכתי לאורלוג שעשה לי בדיקהת PCR ואכן רשם לי דוקסילין כטיפול ב U.UREAL/PARVUM - לא נתגלו מחלות אחרות. דוקסילין יכול לגרום לתופעה הזאת? האם היא עוברת?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה