HIV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/08/2014 | 07:29 | מאת: יעל

שלום, לפני מספר ימים התנשקתי עם מישהו שהיה לו חתך (טרי) קטן על השפה התחתונה, אם אותו אדם היה נשא נגיף הHIV יש לי איזשהו סיכוי להדבקה במידה וכמות קטנה של הדם שלו הגיע אליי לפה? (יש לציין כי מדי פעם יש לי דימום קל מהחניכיים) תודה רבה!

אכן דם נושא את הנגיפים ואם דם נגוע עובר אל דמך יש סיכון מסוים להדבקות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה