עזרה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/08/2014 | 20:04 | מאת: מאיר

בתקופה האחרונה יצא לי ששתי נשים ששכבתי עימן התלוננו לאחר שביצענו יחסי מין על כאבים וגירודים באיזור איבר המין שלהן.. בפעם הראשונה חשדתי שיש לי הרפס מסוג 2 והלכתי ישר לבצע בדיקה- הבדיקה יצא תקינה והסקתי שאני נקי ואין לי כלום. עכשיו בפעם השנייה אני מבין שאין לי הרפס אבל כנראה יש לי פטרייה או חיידק... בבקשה, אם תוכל לכוון אותי אילו בדיקות עלי לבצע ואם עלי לקבוע תור לאורולוג או לרופא למלחות מין... אני ממש לחוץ ואשמח אם תסביר לי מה עלי לעשות ולאיזה מחלה יש חשש שנחשפתי

בבקשה, אם תוכל לכוון אותי אילו בדיקות עלי לבצע: = בדיקות למחלות מין וכל רופא יתן לך ולא משנה ההתמחות שלו.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה