מין אוראלי כלפי בחורה-האם יש סיכוי להידבק?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/07/2006 | 16:47 | מאת: אנונימי

שלום אני וחברה שלי חוששים מאוד לעשות מין אוראלי ומאוד רוצים האם יש סיכוי כלשהו שכאשר אני אקיים מין אוראלי כלפי חברה שלי שאקבל איידס מזה בצורה כשלהי

שלום גם במין אוראלי אפשר להדבק באיידס. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

07/07/2006 | 23:39 | מאת: אנונימי

תודה על התשובה ותשומת הלב ואם הבחורה נקייה מאיידס ואני נקי ואין לי פצעים כלשהם בפה ואני יורד לה עדיין יש סיכוי להידבק אני אמור להיפגש איתה ולשכב איתה ביום שלישי האם אתה ממליץ שבפעם הראשונה שנקיים יחסים לא נעשה סקס אוראלי וקודם ניבדק שנינו למען הסר צל של ספק ולמען השקט הנפשי שלנו למרות שאני בוודאות יודע שלפחות אני נקי מה אתה ממליץ לעשות דוקטור בתודה מראש על תשומת הלב האנונימי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה