שאלה לגבי מחלות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/06/2014 | 12:42 | מאת: ערן

האם בין גבר ואישה בריאים אשר נבדקו ואין להם מחלות ומקיימים יחסי מין ללא קונדום תוכל להתפתח אחת ממחלות המין או HIV (בהנחה שהם מקיימים יחסים רק ביניהם וללא צד שלישי) ? תודה.

כן יכולה להופיע מחלה או מיחסי מין בעבר כולל אוראלים או כתוצאה מהדבקות מחפצים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה