אוראופלסמה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/06/2014 | 09:03 | מאת: מעיין

אני מפחדת מאוד לפני בערך 10 חודשים נדבקתי באוראופלסמה וההדבקה היתה קשה מאוד וכואבת מאוד.סבלתי מהזעות קשות למשך שבועיים וכאבים בצוואר רחם.וישנתי שבועיים רוב הזמן.והרופאת נשים שלי נתנה לי טיפול לשבוע ועשיתי בדיקה והחיידק עדיין אצלי ואתמול הרופאה אמרה שאחייה עם החיידק כל חיי ואני נחרדתי מהבשורה.אני רוצה להירפא מהחיידק.גם בגלל החיידק יש לי ריח חזק בפיפי.וההרגשה הכללית לא ממש טובה כמו שהיתי לפני ההדבקה.עזור לי מה אפשר לעשות להיפטר מהחיידק לגמרי??

עזור לי מה אפשר לעשות להיפטר מהחיידק לגמרי??= כאן, דרך האינטרנט?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה