כינים?טפיל?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/06/2014 | 19:48 | מאת: אלון

היי, כבר בערך שבועיים מאז ששמתי לב לנקודות בצבע צהבהב חום באיזור החזה, הטבור והבטן. לא חשתי גירוד של ממש אי נעימות קלה ולא ידעתי מה זה, הייתי בטוח שזה אולי גלד קטן מעקיצה או משהו בסגנון... אתמול בבוקר קמתי וחשתי תחושת גירוד חיפשתי בעזרת זכוכית מגדלת את אותם כינים (לא מנסיון עבר,אלה מתפקידי כפראמדיק בצבא) חשוב לציין כי לא קיימתי יחסי מין, בהתבוננות בעין בילתי מזוינת לא ניתן לראות שום דבר חריג מידי בעור מלבד אותו נקודות קטנטנות בצע שונה מצבא עורי. לקחתי פנצטה וניסיצי להוצי את זה.. כשהוצאתי לראיתי טפיל קטן בצבע צהבהב נקוות חומות ..אותו טפיל לא היה על השערה וגם לא באיזור עם שיער לקח לי בערך 20 דק להוציא את כל אותם נקדות שראיתי בערך 10 יצורים כאלו.. רופאה כללית במוקד חירום הפנתה אותי למיון שם הרופאים לא ראו גם הם שום דבר חריג ובקשו ממנה למצוא נק עזאת ולוהוציא את הטפיל כך שיוכלו לאבחן.. הרופאים לא ידעו מה זה ולאחר שעה קיבלו תשובה שזה כינה.. קיבלתי טיפול בפריודרם ואנטיביוטיקה בשל לויקוציטיס בדם.. אני לא מבין גדול בכל ענין הטפילים למניהם אך סביר שכינים נמצאות בתוך העור, ולא על השערה? ובכלל הגיוני שימצאו באזורים ללא ריבוי שיער?? בשל מחסור בפריורם קיבלתי תכשיר לכינים מסוג ספריי "פארא פלוס" שהייתי ציך להתיז כל כל גופי.. -בנוסף אתמול בלילב שחזרתי מבית החולים ראיתי שבאותם אזורים שהוצאתי את הטפילים הופיע סימן בצבע כחול בהיר מאד. האם הטיפול שקיבלתי יעזור והאם האבחון הוא נכון?

אנא גש לרופא עור

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה