שאלות.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/06/2014 | 15:24 | מאת: בן 16.5

היי דוקטור, לפני מספר שעות הלכתי לים ונשרטתי. כשיצאתי מהים שמתי לב שירד דם. האם קיים סיכוי להידבק באיידס? בעבר נחתכתי על ידי זכוכית במעיין תחום ללא כלור. כמובן שירד דם והיה פצע. האם קיים חשש להדבקה באיידס? לפני מספר ימים שתיתי מים מהברז והיה לזה טעם של דם.. האם זה אפשרי או שדמיינתי או שזה דם שירד לי בפה? לפני 4 חודשים החדרתי מנקה אסלה שבבית שלי שלא ניקיתי אותו לפני לחור בישבן שלי כדי להתנסות כי הסתקרנתי. הוא נכנס בהצלחה והיה שם דקה שלמה. האם קיים חשש להדבקה? אשמח להסבר קצר בכל אחד מהמקרים.. הסברים מרגיעים.

לפני מספר שעות הלכתי לים ונשרטתי. כשיצאתי מהים שמתי לב שירד דם. האם קיים סיכוי להידבק באיידס?= לא בעבר נחתכתי על ידי זכוכית במעיין תחום ללא כלור. כמובן שירד דם והיה פצע. האם קיים חשש להדבקה באיידס?=לא לפני מספר ימים שתיתי מים מהברז והיה לזה טעם של דם.. האם זה אפשרי או שדמיינתי או שזה דם שירד לי בפה? = ?????????? לפני 4 חודשים החדרתי מנקה אסלה שבבית שלי שלא ניקיתי אותו לפני לחור בישבן שלי כדי להתנסות כי הסתקרנתי. הוא נכנס בהצלחה והיה שם דקה שלמה. האם קיים חשש להדבקה?=לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה