הרפס- שאלה מורכבת.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

31/05/2014 | 10:21 | מאת: רונה

סובלת מהתקפים של הרפס כבר כ-4 שנים. עשיתי בדיקת דם לפני כמה חודשים. ויצא לי שלילי בהרפס. איך זה יכול להיות?

לפני שאשיב ארצה לראות את התשובות של המעבדה.

09/06/2014 | 11:07 | מאת: רונה

הייתי גם אצל הרופאת משפחה והיא שלח אותי לרופא למחלות זיהומיות. הבעיה שהתור נקבע לעוד ארבעה חודשים רק. והייתי רוצה לדעת מה הסיבות שיכול לצאת תשובה שלילית בעוד מצב שאני סובלת מהתקפי הרפס כמה שנים כבר?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה