קונדילומה פצעים מפחדת מאוד

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/05/2014 | 23:31 | מאת: אנונימית

שלום אני מפחדת מאוד רופא נשים גילה אצלי נגעי קונדילומה. עד אתמול היה לי כחמש שש ובתוך הנרתיק כמו כרובית היום הסתכלתי באזור הנרתיק ופתאום יצאו לי בבת אחת הרבה ובנוסף משתי צידי הנרתיק יצא לי גם מעין כרובית קטנה וזה דימם לי .. האם זה הגיוני שזה מדמם ?? קבעתי תור למרפאתך אך עד שהתור יגיע לאא רוצה להישאר בחוסר וודאות תודה

כן, עלול לדמם.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה