קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/07/2006 | 04:43 | מאת: קונדילומה

היי האם אפשר להידבק בקונדילומה על ידי החדרת אצבעות לנרתיק האשה ואז נגיעה באיבר מין ? (פין \ קצה הפין ) האם אפשר להידבק המחלה הזאת ממין אוראלי ? או שאפשר רק דרך קיום יחסי מין , חדירה מלאה ? אם היה לי את המחלה הזאת ? הייתי רואה שינויים באיבר מין שלי נכון ??

06/07/2006 | 11:20 | מאת: המשך לשאלה

האם ישנה צריבה מתי שיש קונדילומה או זאת לא דלקת בשתן וזה רק חיצוני

שלום תיתכן קונדילומה גם מבלי שמרגישים בה או רואים אותה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

שלום הנה התשובות לפי סדר השאלות: לא כן גם לא בהכרח אני מציע לקרוא על המחלה כאן באתר בכתבה שלי וכן באתר שלי הרשום מטה. חפשו קונדילומה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה