כמה שאלות , שאני חייב תשובה בבקשה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/07/2006 | 19:36 | מאת: חרד

שלום , יש לי כמה שאלות האם אפשר להידבק מאיידס כאשר אני מחדיר אצבעות לנרתיק האשה ואחר כך מאונן לעצמי (נוגע באיבר המין שלי ? ) האם חיכוך של שניות בין איבר המין שלי לאיבר מין של האשה יכול לגרום להדבקה (כמובן ללא חדירה) זאת אומרת קצה הפין שלי נוגע לה באיבר מין אבל ללא חדירה ממש לזמן קצר ? שכבתי עם בחורה , הייתי אם קונדום ( היא הייתה במחזור) אם הקונדום היה נקרע הייתי שם לב נכון ? משום מה יש בי פחד שאולי הקונדום נקרע ולא שמתי לב , או היה לו קרע קטן ולא ראיתי ? ( אם הוא היה קרוע , שהייתי בא להוריד אותי הייתי רואה את האיבר מין שלי חשוף ללא קונדום ?? אם בחורה במחזור והייתה נגיעה ממש של שניות בין קצה הפין שלי לאיבר מין שלה האם זה יכול להדביק ? סליחה על ההטרדה , אני קצת חדש בנושא , בבקשה תתנו לי תשובה מלאה

שלום הנה תשובותי לשאלותיך לפי הסדר: נדיר ביותר אלא אם כן יש פצע או סדק באצבע וגם אז הסכוי קטן ביותר. לרוב לא יתכן שנקרע ולא שמת לב לרוב לא בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

08/07/2006 | 10:54 | מאת: לימור

בשאלות קודמות ענית על שיעורי הדבקה נדירים במקרה של מגע ידני בפות האשה ואח"כ בפין של הגבר. מה קורה במצב ההפוך? כלומר מה שיעורי ההדבקה אם גבר נגוע בקונדילומה נוגע בעצמו ואז מחדיר אצבעות לאשה? אשמח אם תוכל לפרט אם יש מחלות אחרות שיכולות להיות מועברות בדרך זו. תודה, לימור

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה