כאב בדגדגן ללא שום ממצא עד כה במשך 10 חודשים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/05/2014 | 00:17 | מאת: הילה

לאשתי נקבע תור למרפאתך. האם במידת הצורך אתה עורך במקום בדיקת קולפוסקופיה או שצריך לקבוע תור נפרד לזה? כלומר האם זה חלק מהמיכשור אשר זמין אצלך במרפאה בקביעת תור לאבחנת הבעיה?

האם במידת הצורך אתה עורך במקום בדיקת קולפוסקופיה? = כן כלומר האם זה חלק מהמיכשור אשר זמין אצלך במרפאה בקביעת תור לאבחנת הבעיה?= כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה