שלום.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/05/2014 | 02:02 | מאת: הילה

שלום. יש לי כאב במגע ישיר בדגדגן בלבד. מומחים רבים הסתכלו על המקום באמצעות מקרוסקופים וכדומה ולא נמצא שום ממצא ולא הצליחו לזהות את מקור הכאב. הכאב נמשך 10 חודשים, וחשוב לציין כי המקום לא נראה אדום לא לבן ולא נפוח. החשש היחידי שלי הוא שמאחר ויש לי ליכן פלנוס בפה מזה שנתיים, אני חוששת שאולי מדובר בזה. 1.אם היה מדובר בליכן פלנוס, האם כעבור 10 חודשים הייתי צריכה לראות סימנים על העור באיבר המין שאופיניים למחלה? (במשך 10 חודשים אין שום סימן חיצוני מלבד כאב במגע ישיר בדגדגן). 2. מאחר ואין סימן חיצוני האם יש דרך לדעת בבדיקה במרפאה האם מדובר בליכן פלנוס (יש בעיה לעשות ביופסיה מאחר ומדובר בדגדגן עצמו)

1.כעבור 10 חודשים הייתי צריכה לראות סימנים על העור באיבר המין שאופיניים למחלה?= לא בהכרח 2. מאחר ואין סימן חיצוני האם יש דרך לדעת בבדיקה במרפאה האם מדובר בליכן פלנוס?= קולפוסקופיה יכולה להועיל עם צביעה מיוחדת

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה