שאלה...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/07/2006 | 12:46 | מאת: DANIT

כתבת שבדרכ אתה מצליח לסלק את היבלות והגוף משמיד את הנגיף נשמע נפלא........ תוכל לבקש ממטופל שלך שהחלים לכתוב כאן לספר על החוויה שלו מכל העניין הזה....כי כל מה שאני שומעת שזה מחלה נראית שלא עוזבת אותך..........אני מיואשת לגמרי....תודה

שלום דברתי עם כמה וזה כבר לא בראש שלהם אחרי שהבריאו. אמשיך לבקש. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה