שאלה חשובה.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/05/2014 | 14:57 | מאת: בן 16.5

היי דוקטור, אני בן 16.5 ורציתי לשאול אותך שאלה שמדאיגה אותי זמן רב- לפני שלושה חודשים החדרתי לעצמי לחור בהצלחה את מוט מנקה האסלה (אשלח תמונה אם לא מובן מה החדרתי). לא ניקיתי אותו לפני שהחדרתי. הוא היה אצלי בחור מוחדר כדקה. האם קיים סיכון/חשש להידבקות בנגיף האיידס בסיטואציה הזו? תודה רבה על התשובה!

השאלה אינה ברורה

15/05/2014 | 16:00 | מאת: בן 16.5

היי דוקטור, לפני שלושה חודשים החדרתי לעצמי לחור בישבן את מוט (ידית) מנקה האסלה והוא היה שם דקה. האם כתוצאה מכך יש חשש להדבקות באיידס? עשיתי את האקט הזה לבדי בשירותים (לא היה מעשהו איתי).

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה