בדיקות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/07/2006 | 23:52 | מאת: דנה

אני בת 25. יש לי בן זוג מזה מספר חודשים. אני נוטלת גלולות באופן קבוע והחלטנו לעבור לקיום יחסי מין ללא קונדום. שנינו הלכנו להבדק בדיקות דם לאיידס ולדלקת כבד B. לגבי שאר מחלות המין, על אילו בדיקות נוספות אתה ממליץ? - (בעבר, קיימתי יחסי מין עם 2 בני זוג קבועים ותמיד עם קונדום. לבן זוגי הנוכחי, היתה חברה קבועה במשך כשנתיים, הם נפרדו מס' חודשים לפני שהכרנו. לטענתו, לא היתה לו אף אחת בין לבין והוא לא סבל מתסמינים כלשהם אשר יכולים להעיד על מחלת מין כלשהי.) תודה רבה על התייחסותך.

שלום הרפס סיפליס טריכומונס קונדילומה זיבה בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

08/07/2006 | 11:04 | מאת: לימור

רציתי לוודא משהו שכתבת במאמר שלך לגבי שיעור הדבקה באיידס. כתבת שם 1:1000. האם תוכל להסביר נתון זה? האם הכוונה היא שבמגע מיני עם מישהו נגוע בנגיף יש סיכוי רק של אחד ל1000 להדבקה? תודה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה